مطبخ خونه

سلام دوستای گلم

راستش این مدته اصلا دل و دماغ نوشتن ندارم اصلا دستم به نوشتن نمیره با این اوضاع احوال مملکت حسابی بهم ریخته هر روز نگران این هستیم که چی میشه نمیتونم بیشتر از این بنویسم این مطلب پایین رو هم از قبل داشتم که براتون میزارم .

دوستای گلم همه باهم بیایم برای مردم کشورمون دعا کنیم حتی اونایی که خارج از ایران هستن تا هر چه زودتر این وضع تموم بشه .


خوراک نخود سبز

 

مواد لازم

نخود : یک پیمانه

سینه مرغ : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

سیب زمینی : 2 عدد بزرگ

رب : 2 قاشق

ادویه ، نمک و آویشن به میزان لازم

سیر : 3 حبه

روغن برای تفت دادن مقداری

 

طرز تهیه : اول از همه نخود فرنگی رو سوا بزارید پخته بشه بعد توی ماهی تابه مقداری روغن بریزید و سینه های مرغ رو که ریز خرد کردید تفت بدید و بهش سیر رنده اضافه کنید و خوب تفت بدید بعد سیب زمینی ها رو خلال کرده و به موادمون اضافه می کنیم و همراه مرغ سرخش می کنیم و بعد که یه مقداری نرم شدن قارچ و نخود فرنگی پخته و رب و ادویه جات رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد به اندازه یک استکان آب اضافه می کنیم و در ماهی تابه رو میزاریم تاموادمون پخته بشه و به روغن بیفته دیگه اون موقع غذامون آماده هست و میتونید نوش جان کنید .

 

+ نوشته شده در  دوشنبه 1388/04/01ساعت 8:58  توسط فائزه | 

سلام دوستای گلم

 

اگر می بینید کمتر بهتون سر میزن بخاطر اینترنت هست انقدر سرعتش کمه که اصلا نمیتونم صفحات نظرات رو باز کنم همین الان هم این پست رو با هزار مکافات گذاشتم به بزرگی خودتون ببخشید ولی سر یه فرصت مناسب میام براتون کامنت میزارم البته بگم ها تمام پست هاتون رو میخونم و در جریان هستم .

 

خوب غذای روز هست

کته قالبی با خوراک ذرت

 

مواد لازم

سینه مرغ : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

پیاز : 1 عدد بزرگ

ذرت : 1 پیمانه

فلفل دلمه : 3 قاشق

ادویه : نمک و فلفل و پودر کاری و آویشن

برنج : 2 پیمانه

روغن مقداری

 

طرز تهیه : اول از همه برنجتون رو خیس کنید برای کته کردن بعد که مدت زمانش تکمیل شد اون رو بزارید تا پخته بشه دیگه حتما همه طرز درست کردن برنج کته رو بلد هستن اگر کسی بلد نبود بگه براش دستورش رو بزارم .

بعد میریم سراغ درست کردن خوارک

اول از همه سینه مرغ رو ریز خرد کنید بعد پیاز ها رو خلال کرده و تفت بدید بعدش که خوب تفت خورد بهش رب رو اضافه کرده و با اون تفت بدید تا ربتون خوش رنگ بشه بعد سینه مرغ رو اضافه کنید و بعد ادویه جات رو اضافه کنید و  بزارید که سرخ بشه .

 

 

بعد از اون قارچها رو که ورقه کردید به همراه ذرت و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و درب ماهی تابه رو بزارید تا قارچها آب بندازه و با آب اون غذا پخته بشه تا غذاتون آماده بشه .

در همین حین باید برنجتون رو بزارید تا کته بشه وقتی که آماده شد برنج رو داخل یه قالب بریزید من از قالب کیک استفاده کردم کاملا برنج رو داخلش پر کردم و بعد توی یه ظرف برگردوندم و بعد وسط برنج و دورش رو با خوارک تزئین دادم .

 

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1388/02/30ساعت 13:14  توسط فائزه | 
 

سلام دوستای گلم

سال جدید شروع شده با غذاهای جدید و خوشمزه انشاله که در سال جدید بتونم غذاهای بهتری درست کنم و در اختیار شما بزارم البته بگم ها خیلی تنبل شدم این مدته چون دو هفته آشپزی نکردم همش غذای بیرون خوردم خداییش دیگه حالم داره از غذای بیرون بد میشه .

خوب بریم سراغ غذای روزمون

کتلت مرغ شکم پر

مواد لازم برای دو نفر

فیله مرغ : ۴عدد

سیب زمینی : ۱ عدد متوسط

پیاز : ۱ عدد کوچک

آرد سوخاری : دو قاشق غذاخوری برای داخل مواد

آرد سوخاری برای غلطوندن مواد به میزان لازم

مواد داخل : قارچ ۵ عدد پنیر پیتزا به اندازه لازم

 

ادویه جات : نمک ُ و فلفلُ آویش و ادویه پیتزا ( این ادویه پیتزا رو حتما از فروشگاهها میتونید تهیه کنید خیلی طعم خوبی داره )

طرز تهیه :

اول از همه فیله مرغ رو داخل چرخ گوشت یا خرد کن بریزید و کاملا له بشه بعد میتونید داخل همون خرد کن پیاز و سیب زمینی رو هم خرد کنید یا رنده کنید البته آب این دو تا رو حتما بگیرید بعد به مواد اضافه کنید بعد همه مواد رو باهم مخلوط کنید و ادویه و آرد سوخاری رو بهش اضافه کنید .

بعد که موادمون رو خوب ورز دادیم از اون گلوله هایی برمیداریم و کف دست باز میکنیم و از موادمون که قارج و پنیر هست  داخلش میریزیم و بعد می بندیم و داخل آرد سوخاری میغلتونیم و داخل روغن سرخش می کنیم .

زیر شعله رو خیلی زیاد نکنید بزارید کاملا مواد پخته بشه .

بعد میتونید نوش جان کنید .

نکته : حتما موقع برداشتن گلوله های مرغ دست رو خیس کنید چون به دست میچسبه

نکته دوم : اینکه باید قارچ رو مقداری تفت بدید یا میتونید کاملا ریز کنید و ۲ دقیقه داخل ماکروفر بزارید تا آبش کشیده بشه بعد استفاده کنید .

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1388/01/19ساعت 15:4  توسط فائزه | 
 

خوب دوستای گلم اینم از غذای امروز

پاچینی مرغ

مواد لازم :برای ۲ نفر

کتف مرغ : ۱۰ عدد ( همون رون کوچولویی که کنار سینه هست )

تخم مرغ : ۲ عدد

آرد سوخاری : به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه : اول از همه همون رون کوچولوها رو پوستش رو میگیرید و بعد از قسمت پایین تمام گوشتها رو به سمت بالا میدیم البته توسط چاقو از پایین جدا کنید و به سمت بالا میدید در داخل عکس کاملا مشخصه که باید به چه شکلی باشه در آخر و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد ادویه جاتی رو که به آرد سوخاری مخلوط کردیم پا چینی ها رو بعد از تخم مرغ داخل اون میزنیم و بعد داخل روغن سرخش می کنیم و میتونید در کنارش از سبزیجات پخته یا سرخ شده استفاده کنید .

 

+ نوشته شده در  سه شنبه 1387/09/26ساعت 20:55  توسط فائزه | 

سلام دوستای گلم

امروز یه غذای خوشمزه دیگه درست کردم البته یه خورده من در آوردی هستش ولی خوشمزه هست .

 

خوراک قارچ صدفی با مرغ

مواد لازم :

قارچ صدفی : 100 گرم

فیله مرغ : 5 عدد

هویج : 3 عدد

پیاز : 2 عدد

فلفل دلمه : 1 عدد کوچک

جوانه ماش : 100 گرم

پنیر پیتزا : به میزان دلخواه

ادویه شامل : نمک و فلفل و آویشن و پودرکاری و پودر سیر

روغن : مقداری برای سرخ کردن

 

طرز تهیه :

اول :  مقداری روغن داخل ماهی تابه ریخته و پیازهای  خلال شده رو تفت میدیم

 

 

دوم : هویج ها رو هم خلال کرده و بعد تفت پیاز توی همون ماهی تابه تفت میدیم سعی کنید روغن کمتر استفاده کنید . بعد به هویج ها فلفل دلمه که خلال شده رو اضافه می کنیم .

 

 

سوم :بعد هویج و پیاز و فلفل و در آخر جوانه ماش رو اضافه کرده و یه تفت کوچک میدیم  

  

 

چهارم : بعد مرغهایی رو که اونها رو هم باریک بریده ایم تفت میدیم و کاملا سرخ میکنیم و مقدار پودر سیر بهش اضافه می کنیم .

پنجم: قارچهای صدفی رو سوا یه مقداری تفت میدیم خیلی کم در انداره چند ثانیه .

 

 

ششم: داخل یه پیرکس مواد بالا رو به غیر از قارچ مخلوط کرده و توی پیرکس میریزیم البته قبلش کلیه ادویه جات رو به مواد اضافه کنید و بعد بریزید داخل ظرف .

 

 

 

هفتم: بعد که مواد رو ریختید داخل پیرکس بعد قارچها رو روی موادمون می چینیم .و در آخر پنیر پیتزا میدیم و میزاریم داخل ماکرویو روی حالت گریل به مدت 10 دقیقه فقط در حدی که پنیر طلائی بشه چون همه موادمون پخته شده هست .

 

 

  و این هم غذای آماده شده ما

 

+ نوشته شده در  یکشنبه 1387/09/03ساعت 8:21  توسط فائزه | 

سلام

می بینم که بعضی از دوستان کم پیدا شدن خبری ازشون نیست نکنه خدایی نکرده ازم دلخور باشید ها انشاله که اینطور نیست .

غذای امروز کباب چوبی مرغ هست که خیلی هم آسونه زیاد وقت نمگیره .

مواد لازم :

سینه یا فیله مرغ : ۲۵۰ گرم

پیاز : ۱ عدد متوسط

نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن  : به میزان دلخواه

پودر سوخاری : مقداری

روغن برای سرخ کردن مقداری

طرز تهیه :

اول از همه سینه مرغ رو میکس کنید بعدش پیاز رو توش رنده کنید و بعد کلیه ادویه جات رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . بعدش توی یه بشقاب مقداری پودر سوخاری اگر دوست دارید اینکار رو انجام بدید وگرنه که هیچی همونطوری سرخش کنید . بعدش اول دستاتون رو خیس کنید تا مواد بهش نچسبه و به اندازه یه گلوله بردارید و به سیخ کباب چوبی بکشید و بعدش توی پودر سوخاری بغلتونید و بعد توی ماهی تابه بچینید و خیلی کم روغن بریزید و بزارید سرخ بشه بعد میتونید اون رو با انواع سبزیجات میل کنید که من اینجا ذرت بخارپز کنارش گذاشتم و بعد توی ظرف سرو کنید و میل کنید .

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1387/07/24ساعت 8:50  توسط فائزه | 

سلام به دوستای گلم

اول از همه ماه مبارک رمضان رو به همه تبریک میگم و ازتون میخوام من رو هم دعا کنید توی این ماه عزیز آخه من نمیتونم روزه بگیرم اگر بگیرم دیگه رو به موتم .

خوب توی این ایام سعی میکنم غذاهایی بزارم که ساده باشه و بتونید توی این ماه ازش استفاده کنید .

البته این غذایی که میزارم خیلی ساده است ولی دنگ و فنگ داره .

ناگت مرغ با قارچ سوخاری

مواد لازم :

فیله مرغ یا سینه مرغ : 5 تیکه حدود 250 گرم

پیاز : 1عدد متوسط

نمک و فلفل و ادویه جات وپودر سیر : به مقدار لازم

پودر سوخاری : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

اول از همه سینه مرغ رو توی میکسر بریزید و میکسش کنید بعد پیاز رو هم همین کارو کنید بعدش با هم به اضافه کلیه ادویه جات مخلوط کنید .

 بعدش به اندازه یک گلوله بردارید و مثل شکل زیر درون پودر سوخاری میغلتونید و بعد درون روغن سرخ میکنید .

 

 

 

طرز تهیه قارچ سوخاری :

مواد لازم برای قارچ سوخاری :

قارچ : 500 گرم

آرد سوخاری : به میزان لازم

 طرز تهیه  بنیه :

آدر : به مقدار که مواد تقریبا سفت شود

شیر : 3 قاشق

تخم مرغ : 1 عدد

آرد و شیر رو مخلوط کرده و بعد تخم مرغ رو داخل میریزیم و کاملا مخلوط می کنیم آرد به قدر بریزید که مایعی مثل مایع کیک و یا سس سفید درست بشه طوری که از مواد چکه نکنه .

ابتدا قارچ ها رو شسته و به شکل زیر از وسط چهار قاچ می کنیم اگر قارچتون بزرگ بود اگر کوچک بود همونطور درسته . 

 بعد داخل مایع بنیه میغلطونیم و بعد در پودر سوخاری و بعد در روغن با حرارت زیاد سرخش می کنیم .

   البته یه سالاد کوچیک هم با قارچ و چوانه ماش درست کردم در کنار غذا خیلی خوشمزه میشه .

که اونم موادش فقط قاچر و جوانه ماش هست با سس فرانسوری .

 

  

+ نوشته شده در  سه شنبه 1387/06/12ساعت 11:50  توسط فائزه | 

سلام

خوب این دفعه با یه غذای خوشممز اومدم خوراک بال مرغ خیلی هم عالیه البته تا حدودی هم رژیمی هست چون سرخ نمیشه همش رو میزاریم توی فر پخته بشه و با حرارت فر خودش سرخ میشه .

 

مواد لازم :

بال مرغ : هر قدر که دوست دارید

هویج : ۳ عدد

قارچ : ۲۵۰ گرم

سیب زمینی پشندی : ۵ عدد

گل کلم : مقداری

فلفل دلمه : ۱ عدد

کدو : ۲عدد

کره : نصف قالب

ادویه : نمک و فلفل آویشن و پودر سیر و پودر کاری و هر چیز دیگه

گوجه فرنگی : ۲عدد

خوب اول از همه تمام مواد رو بشورید بعدشم خوردش کنید بعد که خورد کردید توی یه ماهی تابه اول از همه هویج رو میچینیم بعدش از هر مواد یه لایه روش میزاریم و روش رو هر ادویه ای که دوست داشتید میریزید .

 

بعدش روش بال ها رو می چینیم بعدشم دوباره از مواد که باقی مونده روش میزاریم . و دوباره ادویه میدیم روش .

 

 

بعدروش رو فویل می کشیم تا مواد روش خشک نشه و بعد میزاریم داخل فر تا پخته بشه فقط باید بهش سر بزنید که نسوزه بعد که پخته شد میتونید بالای فر رو روشن کنید و فویل رو بردارید و بزارید که بالها سرخ بشه بعدش دیگه آماده است.

 

 

 

 

 

خوب یادم رفتم بگم که درجه حرارت فر چقدر باشه میتونید روی ۱۸۰ درجه بزارید خیلی زیاد نباشه و خیلی هم کم نباشه که نپزه .

از ساناز خانم گل هم ممنون که یادآوری کرد آخه میدونی چیه گاز خونه مامانم درجه نداره شماره داره برای همین ننوشتم آخه این غذا رو اونجا درست کردم .

 

+ نوشته شده در  دوشنبه 1387/06/11ساعت 8:47  توسط فائزه | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
من و همسری بهمن ماه سال 82 عقد کردیم و بعد از یک سال و نیم نامزد بودن شهریور 84 رفتیم زیر یه سقف و زندگیمون رو شروع کردیم . من متولد 61 و همسری 58 هست . اینجا رو برای این درست کردم تا بتونم خاطرات خوب زندگیمون و همه تلاشهایی که من و همسری برای یه زندگی خوب کشیدیم رو اینجا بنویسم تا هر وقت به اینجا نگاه میکنم بدون که توی زندگیم چه لحظه هایی وجود داشته و قدرش رو بیشتر بدونم . در ضمن اینجا هم از آشپزی هام براتون میزارم .
( در ضمن من اینجا از هرچی که دوست داشته باشم مینویسم و میزارم از خاطراتم از آشپزی هام از مطالب آموزشی و تبلیغاتی از دوستاتی که علاقه ای به این مطالب ندارن باید بگم که هیچ اجباری نیست که بیان مطالب رو بخونن میتونن صفحه وبلاگ رو ببندن و برن وبی که مورد علاقشون هست رو ببینن )

پیوندهای روزانه
شارلوت
بانوی یاسها
کوچه خلوت دل (خورشید جون)
درگوشی ...
کوروش کبیر( نازنین جون و پسرگلش)
کافی نت قاصدک
کریزی ورلد آف ماین
یه جای دنج
رایحه آشپزی ( افسانه جون)
کالسکه های آشنا ( هستی جون)
مهشید سافت
افلاکیان ( فائزه )
دل نوشته های من ( هنگامه )
داستان های سفید
حقوق قضائی ( آقای نصیری)
تنهایی یک مکمل(نرگس)
زندگی در گذر زمان (ساناز جون)
رنگین کمان ( سمیرا )
قاشق چوبی
آشپزی
عسل و شکر
میز غذا
دنیای لیلی
بهار جونی
اطلاعات پزشکی در زمینه بارداری
تقدیم به تنها مهربونم ( آرزو)
سامانتا ( مرجان جون)
مطبخ شیما
ناگفته های تارا
مطالب جالب ( آزاده )
فضول خانم
سفالینه - شکمینه
عاشقانه های ( الهه جونم )
هنردستی (آزاده)
زیباکده ( دختر ایرونی)
عاشقانه های من و عسلیم ( طنین )
چشمهای عاشق ( عسل )
یه وبلاگ خوشمزه
پزشکی و سلامت
گل سرخ
روی میز آشپزخانه (شادی جون)
زنانه
آموزش زبان انگلیسی
آشپزخانه ماری
دکوراسیون و تزئینات داخلی( الینا جون )
از هنرخود لذت ببرید(ندا جون)
حس قشنگ مادری
داروهای گیاهی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
آبان 1392
مرداد 1390
دی 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهریور 1389
مرداد 1389
خرداد 1389
دی 1388
آذر 1388
آبان 1388
مهر 1388
شهریور 1388
مرداد 1388
تیر 1388
خرداد 1388
اردیبهشت 1388
فروردین 1388
اسفند 1387
بهمن 1387
دی 1387
آذر 1387
آبان 1387
مهر 1387
شهریور 1387
مرداد 1387
تیر 1387
خرداد 1387
اردیبهشت 1387
فروردین 1387
اسفند 1386
بهمن 1386
دی 1386
آذر 1386
تیر 1386
آرشیو موضوعی
مسافرت های جکی و جیکی
تولدهای خانواده (جکی و جیکی )
مهمونی های جکی و جیکی
مریضی های جیک جیک
بازی های وبلاگی
طرز میوه خشک کردن
انواع غذاهای گوشتی
انواع غذاهای مرغی
انواع سالاد
انواع دسر
انواع پلو
انواع خورشت
انواع سوفله و گراتن
انواع ماکارونی
انواع پیتزا
انواع غذاهای دریایی
انواع سوپ
انواع کوکو و رولت
انواع شیرینی و کیک
انواع اسنک
انواع خوراک های گیاهی
انواع آش
روزمره هام
پیوندها
دانلود کتاب آشپزی
هر دوشنبه فال قهوه
دانلود همه چیز در وب
آپلود عکس
سایوک
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM